Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
Welkom bij steigertoebehoren.nl

U bent momenteel op:

Over ons

ARFREX Marine Equipment exploiteert de website www.steigertoebehoren.nl.

Steigertoebehoren.nl is de online winkel met een breed totaal assortiment van steigeraccessoires voor jachthavens, steigerbouwers, waterrecreatiebedrijven en iedereen die een boot heeft en/of aan het water woont.,

Van een mooie betaalbare zwemtrap voor aan een steiger tot bootlift, van RVS bolders/kikkers tot kwaliteitsstootranden. Maar ook voor verlichting op uw steiger kunt u bij ons terecht. Zelfs complete drijvende steigers voor u op maat gemaakt. Tevens kunt u ook alles voor zelfbouw(drijvende) steigers bij ons vinden… alles onder 1 dak!

ARFREX adviseert

Heeft u vragen… dan kunnen wij u desgewenst ook adviseren over de inrichting van uw waterkant en/of uw privé ‘haven’.  Ook kunnen wij u eventueel  advies geven voor de beste oplossing voor het afmeren van uw boot bij u thuis of in de jachthaven. Van type en vorm van de steiger tot bootlift, van type bolder tot de keuze van de juiste stootrand. Elke plek aan het water is anders en in combinatie met zovelen typen boten vraagt dit steeds om een goede oplossing. Dit alles wordt bij ARFREX Marine Equipment onderbouwd met meer dan 20 jaar ervaring in de watersport en op (water)bouwkundig gebied.

ARFREX monteert/installeert

Alle producten die wij in onze webshop aanbieden kunnen door ons desgewenst ook worden gemonteerd en/of geïnstalleerd. Wij werken tevens met diverse bedrijven die dit vakkundig voor u kunnen doen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of offerte.

Bedrijven

Marine gerelateerde en waterbouw (infra) bedrijven die regelmatig bij ons bestellen kunnen in aanmerking komen voor interessante condities. Ook voor projecten kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en/of offertes.

Logo steigertoebehoren.nl